Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/3

Ο κορωνοϊός μας ανάγκασε να μένουμε σπίτι, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!

Το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους Δήμους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας, για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  την ΤΡΙΤΗ 24/3/2020 και ώρα 9:00 έως 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Μεσογείων 415-417).

Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου, στο τηλ: 6974-323712.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΜΑΤΟΣ