Ο 9.84 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Με την Πρόεδρο του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9.84» Νίκη Αραμπατζή συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

984 1

Η Πρόεδρος, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Αντιδημάρχου, συμφώνησε ο «ανανεωμένος» και ιστορικός δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας να στηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας το «1ο Φεστιβάλ Νεολαίας 2020» του Δήμου μας. Για τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ραδιοφωνικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο θα μεταδίδει ο σταθμός από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, ημέρες που θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ, με παράλληλες ζωντανές συνδέσεις.

Η Πρόεδρος, επίσης, υποσχέθηκε ότι ο «Αθήνα 9.84» θα αποτελέσει στρατηγικό σύμμαχο επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Συντονιστής του Φεστιβάλ Γιώργος Κωβαίος και η Υπεύθυνη Χορηγιών του Φεστιβάλ Μαρίνα Καλαντζάκη.