Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ

Για άλλη μια φορά ο Ροταριανός Όμιλος Αγίας Παρασκευής στάθηκε αρωγός στις ανάγκες των συνδημοτών μας, ενισχύοντας την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΤΑΡΥ 1

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15 και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινοτικής Δράσης του Ομίλου ChristianeWulff, εκπροσωπώντας τον Όμιλο,προσέφερε πέντε δοχεία ελαιόλαδου στο Κοινωνικό Μαγειρείο, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του, και στη συνέχεια, μετά από προσωπική επαφή τού Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Νίκου Κωβαίου, πρόσφερε έξι θερμαντικά σώματα, τα οποία θα διατεθούν σε συνδημότες μας που στερούνται θέρμανσης.

Τα θερμαντικά σώματα παρέλαβε εκ μέρους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου η κοινωνική λειτουργός Λίβια Κανέλλου. Το ελαιόλαδο παρέλαβε στο Κοινωνικό Μαγειρείο η κοινωνική λειτουργός Νεκταρία Ρούφη και η Χαρά Γκάρα.

ΡΟΤΑΡΥ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software