Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΓΑΛΛΙΚΗ 2

Μετά από πρόσκληση της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής «ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ», ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου, παρουσία διδασκόντων και διοικητικού προσωπικού, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Στην όμορφη εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής,DamienGanierκαι ο Πρόεδρος της σχολής, Θεόδωρος Φορτσάκης καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκομένους και έδωσαν τον λόγο στον Δήμαρχο, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του σχολείου για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία και προσφορά στον Δήμο μας. Επίσης επισήμανε τις ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ των δύο Ευρωπαϊκών χωρών Γαλλίας και Ελλάδας και τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή και Παραγωγική χρονιά.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Μιλιτιάδης Κύρκος και η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Μαριλένα Παπαδοπούλου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software