Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ Η.Α.Ε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ Η.Α.Ε.

Συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ Μιρ Αλραΐσι είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής Βασίλης Σάρκουλας, συνοδευόμενος από τη Μηχανικό του Δήμου Στέλλα Κουλουμπέρη, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

ΗΑΕ ΣΑΡΚΟΥΛΑΣΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Πρέσβη, ύστερα από πρόσκλησή του και διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό και φιλικό κλίμα. Ο Πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που είχε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου για μαθητές του Δημοτικού στις 20 Οκτωβρίου. Ανακοίνωσε, επίσης, την πρόθεσή του να συνεχιστεί το 2020 η συνεργασία των Η.Α.Ε. με τον Δήμο μας και σε άλλες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Αντιδήμαρχος, απαντώντας στον Πρέσβη, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Δήμο μας η πρόθεση των Εμιράτων και υπογράμμισε το ενδιαφέρον του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, αλλά και όλης της Δημοτικής Αρχής, σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής προσφοράς και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν την φιλανθρωπία.

Η συζήτηση των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων και αναζήτησης τρόπων συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην αρχή του 2020.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software