ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Σ.ΕΠ.Α.Π.

| Νέα του Δήμου

Πολύτιμη και ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, που πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα 4 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής (Σ.ΕΠ.Α.Π.) Μιχάλης Φιλιππίδης, η Γενική Γραμματέας Σταματία Μπέτση και το μέλος Θοδωρής Μπριάνης.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2Στη συνάντηση έγινε αποτίμηση της έως σήμερα προσφοράς του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής στους δημότες, συμφωνήθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Συλλόγου και επισημάνθηκε η ανάγκη να στηριχθεί ο Σύλλογος στις δράσεις του.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη δημοτική αρχή και το Σύλλογο Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να συνδράμει στο έργο του Συλλόγου και των επιστημόνων της Αγίας Παρασκευής με κάθε πρόσφορο μέσο.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software