Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Σ.ΕΠ.Α.Π.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Σ.ΕΠ.Α.Π.

Πολύτιμη και ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, που πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα 4 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής (Σ.ΕΠ.Α.Π.) Μιχάλης Φιλιππίδης, η Γενική Γραμματέας Σταματία Μπέτση και το μέλος Θοδωρής Μπριάνης.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2Στη συνάντηση έγινε αποτίμηση της έως σήμερα προσφοράς του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής στους δημότες, συμφωνήθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Συλλόγου και επισημάνθηκε η ανάγκη να στηριχθεί ο Σύλλογος στις δράσεις του.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη δημοτική αρχή και το Σύλλογο Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να συνδράμει στο έργο του Συλλόγου και των επιστημόνων της Αγίας Παρασκευής με κάθε πρόσφορο μέσο.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software