Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής  Βασίλη Ζορμπά επισκέφθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ανατολικής Αττικής» (Σ.Ε.Α.Ν. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ), την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

ΕΦΕΔΡΟΙ 2Η συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης, όπου έχει ως έδρα του ο Σ.Ε.Α.Ν. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό του, έγινε σε πνεύμα σύμπνοιας, με έντονη τη διάθεση από την πλευρά των Εφέδρων Αξιωματικών για συνεργασία σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, το περιβάλλον, ο εθελοντισμός, η διοργάνωση κοινών δράσεων κ.λπ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Έφεδρος Αξιωματικός και ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίσκεψή τους, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα που του ανέπτυξαν και δήλωσε την στήριξή του στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι από χρόνια παρακολουθεί τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και δήλωσε την επιθυμία του για συνεργασία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδωρος Μπριάνης, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Μιχαήλ, ο Έφορος Μιχαήλ Φιλιππίδης και Αντιπρόεδρος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (Α.Π.Ο.Ε.Α.), καθώς και τα μέλη Δημήτριος Πετεινάρας και Αχιλλέας Μανωλόπουλος.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software