Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Καραγιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Σάρκουλα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τίμο Κωστόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μιλτιάδη Κύρκο, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στα ουσιαστικής σημασίας αιτήματα του Δήμου μας που του έθεσε ο Δήμαρχος και τα οποία αφορούν:

  1. Τη δημιουργία τριών νηπιαγωγείων εντός του έτους 2020, την κατασκευή των οποίων θα αναλάβουν οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (Κτ.Υπ. Α.Ε.).

  2. Την ασφαλτόστρωση των οδών της Αγίας Παρασκευής από τις οποίες διέρχονται οι αστικές συγκοινωνίες.

  3. Την απαλλοτρίωση του οικοδομικού τετραγώνου 119 (πρώην Μακρή), προκειμένου να αναγείρει ο Δήμος σχολικό συγκρότημα.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.). Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή πρωτοπόρων και καινοτόμων δημοσίων κτιρίων, με σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως με τους ευνοϊκότερους όρους για το δημόσιο συμφέρον. Η εταιρία προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων» (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.) και «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων» (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟΜ. Α.Ε.). Την 01.08.2015 η συγχώνευση ολοκληρώθηκε με την προσχώρηση και της «Θέμις Κατασκευαστική ΑΕ» στην «Κτ.Υπ. ΑΕ.».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software