Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 13η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 13η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

13 ms sΕξαιρετική επιτυχία σημείωσε η 13η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που διοργάνωσαν ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της πόλης από τις 6 έως και τις 17  Απριλίου 2019 και ήταν αφιερωμένη στην ειρήνη. 
Τη συνάντηση έκλεισε την Τετάρτη 17/4 το βράδυ, στο θέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου, η ομάδα κρουστών του ΠΑΟΔΑΠ «BADUCA» από μαθητές και γονείς των Σχολείων μας.
Κατά διάρκεια της 13ης Συνάντησης οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των  Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της σπουδαίας Πολιτιστικής δουλειάς που γίνεται στα Σχολεία της πόλης μας από μαθητές, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων όλη της Σχολική χρονιά.
13 smd 1
Σε αυτό το δωδεκαήμερο της μαθητικής πολιτιστικής δημιουργίας έγιναν:  
•Θεατρικές παραστάσεις από 19 θεατρικές ομάδες, από τις οποίες οι 3 διασχολικές, με τη δωρεάν διάθεση θεατρολόγων  από τον Δήμο Αγ.Παρασκευής. 
•Συναυλίες από 5 χορωδίες.
•Χοροί από 5 ομάδες μοντέρνων  και 16 ομάδες παραδοσιακών χορών. 
•Μουσικές Παραστάσεις – Παρουσιάσεις από 10 ομάδες. 
•Παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος.  
Επίσης λειτούργησαν  3 Εκθέσεις Εικαστικών με έργα από 8 Νηπιαγωγεία, 8 Δημοτικά και 1 Λύκειο, ενώ  τα δύο Επαγγελματικά Λύκεια και το Εργαστηριακό Κέντρο παρουσίασαν 14 Εκθέσεις Εικαστικών Τεχνημάτων, 6 Περιβαλλοντικά Προγράμματα και 5 ακόμα Δράσεις.
 13 smd 2
Ξεχωριστές υπήρξαν  η ενδέκατη συμμετοχή του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και η  δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή από το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας με Χορευτικές Ομάδες Παραδοσιακών Χορών.  
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί και συγχαίρει τα παιδιά για την ποιοτική δουλειά τους και τη χαρά που μας πρόσφεραν. Ευχαριστεί και συγχαίρει, επίσης, τους  εκπαιδευτικούς, τους γονείς , την Ένωση Συλλόγων Γονέων, το Τμήμα Παιδείας και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου με αρμοδιότητα στα σχολεία, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πάνο Γκόνη και τους  Πρόεδρους των Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών Μένιο Αϊδίνη και Βασίλη Τραυλό αντίστοιχα, για την ουσιαστική και καθ όλη τη διάρκεια του έτους συμβολή τους στην επιτυχία της 13ης  Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας.  
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software