Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

patoulis 2Με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/3 στο Δήμο μας συνοδευόμενος από τους Αγιοπαρασκευϊώτες υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιάννη Σιδέρη, πρ. Αντιδήμαρχο και Γεωργία Πίσπα, Πρόεδρο του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ». 
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο, καθώς και εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε  ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση έργων που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Αγιοπαρασκευϊωτών. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας του Α’ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης  για τη διαχείριση αποβλήτων, την πολιτική προστασία, το ΕΣΠΑ κ.α.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software