ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

patoulis 2Με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/3 στο Δήμο μας συνοδευόμενος από τους Αγιοπαρασκευϊώτες υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιάννη Σιδέρη, πρ. Αντιδήμαρχο και Γεωργία Πίσπα, Πρόεδρο του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ».
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο, καθώς και εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε  ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση έργων που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Αγιοπαρασκευϊωτών. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας του Α’ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης  για τη διαχείριση αποβλήτων, την πολιτική προστασία, το ΕΣΠΑ κ.α.