Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

stress examΤο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης  Εξαρτήσεων «Αργώ», υλοποιεί για δεύτερη χρονιά, πρόγραμμα  διαχείρισης του άγχους των πανελλαδικών εξετάσεων, για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.
Στόχος του προγράμματος είναι η ψυχολογική προετοιμασία και διευκόλυνση των μαθητών της Γ’ Λυκείου για να αντιμετωπίσουν  με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες συνθήκες  τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται στηρίζεται σε βιωματικές συζητήσεις και σε τακτικές αντιμετώπισης του άγχους. 
Ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα εκδήλωσαν όλα τα Λύκεια του Δήμου και έχει προγραμματιστεί να γίνει στο καθένα μια συνάντηση για κάθε τμήμα της Γ΄Λυκείου. Το πρόγραμμα  ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται με επιτυχία στα 1ο  και 4ο  Λύκεια όπου οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στις συναντήσεις, εκφράζοντας ερωτήματα και θέτοντας ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τις εξετάσεις και όχι μόνο.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαρτίου, προσφέρονται συμβουλευτικές και υποστηρικτικές συναντήσεις και σε όσους γονείς παιδιών της Γ΄Λυκείου το επιθυμούν, μετά από συνεννόηση  με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου (τηλ. 213 2004568/601)  και την Ψυχολόγο κ. Γεωργία Παύλου.  
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software