ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι. KAI Τ.Ε.Ι.

vravefsi epit 2018 b Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση κοπής πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής   που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2018.
vravefsi epit 2018 a
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο  Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και  τoν Aντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Πάνο Γκόνη.  Ακολούθως έγιναν  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των  επιτυχόντων με χαιρετισμούς Δημ. Συμβούλων, του Διευθυντή Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκα, Διευθυντών κ.α.
Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς,  πρ. Δήμαρχος, Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, Κ. ΚρητικίδηςΑνδρ. Γκιζιώτης, Αλεξ. Μουστόγιαννης και Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου  Αρ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός,η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλ. Σωτηράκου, ο εκπρόσωπος της Παράταξης «Νέα Αρχή» Β. Κάλος, Διευθυντές Σχολείων και Εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.
 vravefsi epit 2018 c