Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ Ι. ΣΙΔΕΡΗ

| Νέα του Δήμου
IS ISΤις ευχαριστίες του εκφράζει ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος στον Ι. Σιδέρη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων & Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής μέχρι τις 31/12/2018, όταν υπέβαλλε  την παραίτηση του (λόγω της υποψηφιότητας του για το  Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής). Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει:
«Ο Γιάννης Σιδέρης υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας.  Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό με κέφι, έμπνευση και δουλειά για το καλό της πόλης μας.
Είχαμε καθημερινή, γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία και τον ευχαριστώ γι αυτό. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα σχέδια του όπως και στο νέο ρόλο που δικαιούται να διεκδικήσει στην Περιφέρεια».
 
Η επιστολή παραίτησης του κ. Σιδέρη έχει ως εξής:
«Αξιότιμε Δήμαρχε 
Παρακαλώ όπως δεχθείτε με την παρούσα επιστολή την παραίτηση μου από την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων & Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, όπως, επίσης και από την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.
Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να συνεχίσει αμείωτα την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναβάθμιση του επιπέδου της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας. Θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της αποδοτικότητας των υπηρεσιών του Δήμου. Για να επιτευχθεί, όμως, αυτό απαιτείται καλύτερη συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των μελών της Δημοτικής Αρχής, υπό τον δικό σας συνολικό συντονισμό.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου, καθώς και για τη μέχρι τώρα συνεργασία σας. Σας εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας». 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software