Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ “ΙΟΛΑ”

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ “ΙΟΛΑ”

iolas 19 12Δημοπρατείται σύντομα, εντός χρονοδιαγράμματος η μελέτη ανάπλασης του κτήματος και της οικίας ΙΟΛΑ, μετά την απόφαση για απαλλαγή διενέργειας αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την εκπόνηση της, που έλαβε στις 18 Δεκεμβρίου, με μεγάλη πλειοψηφία ( υπήρξε 1 «παρών»), το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, μετά από ανάλυση του θέματος από τον Προϊστάμενο Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού Ν. Θεοδωρίδη. 
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λήφθηκε μετά την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Βορείου Τομέα το οποίο κρίνοντας  σχετικό αίτημα του Δήμου αποφάνθηκε ότι το τεχνικό έργο ανάπλασης δεν αλλοιώνει, αλλά αποκαθιστά τη δομή και τη μορφή τόσο της κατοικίας Ιόλα όσο και του περιβάλλοντος  χώρου. 
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου το οποίο στην ολοκλήρωση του με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ θα αλλάξει την Πολιτιστική ταυτότητα της πόλης ιδιαίτερα στον Παράδεισο Αγ. Παρασκευής.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software