ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: TO «ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ

| Νέα του Δήμου
kg d 2018Οι εκπαιδευτές-εμψυχωτές και οι γυναίκες των ομάδων δραστηριοτήτων του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» Δήμου Αγίας Παρασκευής  στόλισαν το  Χριστουγεννιάτικο δένδρο τους την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σε μια ζεστή γιορτή που διοργάνωσαν στο χώρο του Κέντρου στη Λεωφ. Μεσογείων 403.
Για το στολισμό του δένδρου κάθε ομάδα είχε φτιάξει τα δικά της στολίδια επηρεασμένα από το περιεχόμενο της δραστηριότητας της.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά», η Διευθύντρια Αντ. Γκίνη καθώς και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.