Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΔΡΟΥ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ- «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΒΑΠ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΔΡΟΥ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ- «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΒΑΠ

chr 8 12 18 aΜε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από  το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλημμυρισμένη  από πλήθος  κόσμου Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου,
κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του φετινού γιορτινού προγράμματος  που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και φορείς της πόλης και θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 6 Ιανουαρίου 2018.
Είχαν προηγηθεί η δημιουργία της «Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας» από την ΕΝΕΒΑΠ, συναυλία στα Πευκάκια  από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους «Κορύβαντες» σε συνεργασία με το Σύλλογο κατοίκων, γλέντι στο Κοντόπευκο με τους «Χοροταξιδευτές» και κεράσματα παραδοσιακής φασολάδας,  μουσική εκδήλωση στον Τσακό από το Σύλλογο κατοίκων και τη Μπαντίνα του ΠΑΟΔΑΠ, ζωντανή μουσική, χοροί και κεράσματα στην Κεντρική πλατεία από το Σύλλογο Κρητών  και συγκέντρωση στην Πλατεία Άι Γιάννη Τυμπανιστών του ΠΑΟΔΑΠ, Ξυλοπόδαρων, Μασκώτ κ.α. που μετέφεραν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου με πορεία  που κατέληξε στην Κεντρική πλατεία. 
chr 8 12 18
Ο Δήμαρχος κατά το χαιρετισμό του πριν το άναμμα του Δένδρο κάλεσε τους Παν. Γκόνη Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού και Βασ. Τσαγκάρη Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ στην εξέδρα και τους ευχαρίστησε για το σχεδιασμό και το συντονισμό των εκδηλώσεων. Ευχαρίστησε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο, τα περισσότερα μέλη του οποίου ήταν παρόντα, τους Συλλόγους, την Τεχνική Υπηρεσία, τους Ηλεκτρολόγους του Δήμου και τους  Εθελοντές για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. 
Μετά το  άναμμα του Δέντρου από το Δήμαρχο και πριν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  απογειώσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τη χαρά του κόσμου, η ρίψη πυροτεχνημάτων από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ δημιούργησε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην παραμυθένια  «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία».  
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί η παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ που κατέγραφε τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.agiaparaskevi.gr
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software