ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ 14ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

| Νέα του Δήμου
syn ktypΣτο τελικό στάδιο βρίσκεται η προώθηση του έργου κατασκευής του 14ου  Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» -ΚΤΥΠ ΑΕ, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα σταλούν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου προς έγκριση στην αρμόδια Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δημοπράτηση, με προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ.
Για αυτή την θετική εξέλιξη ενημέρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Ιωάννης Χαρωνίτης το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Εταιρείας, παρουσία της Αντιπροέδρου της ΚΤΥΠ Στέλλας Πολίτου.
Το έργο θα συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Δήμου μας για στέγαση των νηπίων και ιδιαίτερα  των προνηπίων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Πάν. Γκόνης και οι Πρόεδρος των Α΄/βάθμιας και  Β΄/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών Αριστ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software