Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

paisdap oaspΟι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (ΟΑΣΠ) πραγματοποίησαν, στις 26 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνάσιου, σεμινάριο «Αντισεισμικής Προστασίας»  για τους εργαζόμενους των σταθμών.
Στην κατάμεστη αίθουσα η Δρ Κούρου Ασημίνα, Γεωλόγος του Τμήματος Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π. ενημέρωσε για τα μέτρα Προστασίας που απαιτούνται σε περίπτωση σεισμού και για την διαχείριση σεισμικού κινδύνου στους Παιδικούς Σταθμούς.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλο το προσωπικό των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. αλλά κι εκπρόσωποι από Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Αγ. Παρασκευής.
Παρόντες στο σεμινάριο ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Κονταξής, η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργ. Δημητρίου και η Αντιπρόεδρος Σοφ. Αϊδίνη, όπως και ο Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λ. Ασημάκης.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software