ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

| Νέα του Δήμου
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου  2018 έχει ως  εξής:
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου: Οι Ομάδες Λέσχης Ανάγνωσης θα επισκεφτούν τη Λίμνη και τον Τύμβο Μαραθώνα όπου και θα ξεναγηθούν από το μέλος του ΚΑΠΗ, Δάσκαλο και Φιλόλογο κ. Γιώτα Θεόδωρο.
Αναχώρηση στις 8:45πμ από τη 2η στάση Τσακού και 9:00πμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 3€ για την είσοδο στους αρχαιολογικούς χώρους και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα  8:00π.μ.
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 8:00 πμ - 6:00 μμ: Εκλογές των μελών, για την ανάδειξη πενταμελούς Επιτροπής Εκπροσώπων των  ΚΑΠΗ. Υποβολή  υποψηφιοτήτων έως τις 16 Νοεμβρίου.
Κυριακή 25 Νοεμβρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop», του Γ. Δαλιανίδη σε διασκευή – σκηνοθεσία του Γ. Βάλαρη στο Gazi Theater  (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι). Το αξεπέραστο κινηματογραφικό μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ ανεβαίνει στη σκηνή ύστερα από 47 χρόνια, με τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της ταινίας. Ερμηνεύουν: Τ. Βοσκόπουλος, Ντ. Παπαδημητρίου, Γ. Βάλαρης, Μ. Ιωαννίδου, Θ. Βισκαδουράκης, Μ. Ανδρούτσου, Άρης Μακρής, Β. Κουλιανού, Μ. Σαββίδου, Β. Κουρούπη, Φ. Ντεμίρη, Π. Ξεκούκης. 
Αναχώρηση στις 16:45 από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 15 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα  8:00π.μ.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software