ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΓΟΝΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2017

Με ικανοποιητική συμμετοχή εκπροσώπων Συλλόγων και πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/10/2018  στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής με θέμα τον Απολογισμό του έτους 2017.
Ο  Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος επεσήμανε ότι «το 2017 αφενός μεν ξεκίνησαν μεγάλα έργα υποδομών, που κάποια έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή ολοκληρώνονται σύντομα και τα οποία καλύπτουν σημαντικές και βασικές ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της πολλά δε αποτελούσαν ζητούμενο για αρκετά χρόνια,  αφετέρου δε υλοποιήθηκαν έργα και δράσεις υψηλής σκοπιμότητας που βελτιώνουν την ποιότητας ζωής στην πόλη μας σε πολλά επίπεδα» και  παρουσίασε το έργο της Δημοτικής αρχής το συγκεκριμένο έτος.
Μετά την εισήγηση του Δημάρχου  ο λόγος δόθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στους εκπροσώπους Συλλόγων και στους Δημότες που έκαναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις  και έλαβαν απαντήσεις από το Δήμαρχο.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Βασ. Ζορμπάς (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας) Βασ. Γιαννακόπουλος (Συμμαχία Ευθύνης), Α. Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) και Αλ. Μουστόγιαννης (Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά) και ακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με απαντήσεις και δευτερολογία του Δημάρχου. Σημειώνουμε ότι στους παρευρισκόμενους δόθηκε φάκελος με περιεχόμενο απολογισμούς  επιμέρους τομέων, που επισυνάπτονται στο Δελτίο.

Για την  Εισήγηση του Δημάρχου    ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι επιμέρους απολογισμοί βρίσκονται ΕΔΩ