Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ «ΑΡΓΩ» ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ «ΑΡΓΩ» ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

argo 19 20 10 18 sΤο Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ” των Δήμων Αγ. Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού φιλοξενεί την Τακτική Ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στην Αγία Παρασκευή, στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2018.
Οι εργασίες της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πολιτών της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο  (Μεσογείων 432) της Αγίας Παρασκευής.
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης συνιστά μία μορφή σύνδεσης Φορέων που αναπτύσσουν Προγράμματα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς, μέσα σε μια πραγματικότητα που συνεχώς αλλάζει.
Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 1996 από την ανθρώπινη ανάγκη για συνάντηση, ανταλλαγή εμπειρίας και αλληλοϋποστήριξη ανθρώπων και φορέων που πίστεψαν στο όραμα μιας συνεργατικής ανάπτυξης της υπόθεσης της Πρόληψης στη χώρα μας και έγινε ένα πρότυπο λειτουργικής Δικτύωσης.
Η πορεία του Δικτύου είναι παράλληλη με την ιστορική διαδρομή της Πρόληψης των Εξαρτήσεων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας και συνδιαμορφώνοντας την εξέλιξή της. Σκοποί του Δικτύου είναι:
Επιστημονικός: Αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας για τον αρτιότερο σχεδιασμό, εφαρμογή και αξιολόγηση των προγραμμάτων πρόληψης. Διάχυση αυτής της επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας μεταξύ των μελών του Δικτύου. Επεξεργασία συνθετικών προτάσεων χρήσιμων για τα μέλη και τη χάραξη πολιτικής στον τομέα της πρόληψης.
Υποστηρικτικός: Μέσα από την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών που προκύπτουν από την ιδιαίτερη δράση του κάθε Φορέα δημιουργείται ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των μελών.
Συνεργατικός: Ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ όλων των μελών, αλλά και άλλων Φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε τομείς που οι φορείς του Δικτύου εκτιμούν ότι είναι βοηθητικοί για τα μέλη τους.
 argo 19 20 10 18

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software