Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨH ΣΤHN ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝH ΠΟΛH SAINT-BRIEUC

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨH ΣΤHN ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝH ΠΟΛH SAINT-BRIEUC

saint br18Μετά από πρόσκληση της Δημάρχου της αδελφοποιημένης πόλης Saint-Brieuc Marie-Claire Diouron και του Προέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Saint-Brieuc  Jean-Aristide Brument  να μετέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  για δεύτερη χρονιά, στο «Χωριό των Αδελφοποιημένων πόλεων» το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να  εκπροσωπηθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  από τους : Σπυρίδωνα Παπαγεωργίου Αντιδήμαρχο, Βασίλειο  Ζορμπά Δημ. Σύμβουλο-πρ. Δήμαρχο, Άννα Στεργίου Γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης και Μαρία Κέστη Μέλος της  Επιτροπής Αδελφοποίησης.
Η αποστολή έτυχε θερμής υποδοχής  από την Δήμαρχο του Saint-Brieuc  και τα Μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης .Εγινε ανταλλαγή δώρων και εκ μέρους του Δήμου μας προσφέρθηκαν ελληνικά προϊόντα συσκευασμένα στις πάνινες  τσάντες του Δήμου μας και εκείνοι  μας προσέφεραν Γαλλικά κρασιά.
Αντιδήμαρχοι  αρμόδιοι  για τις αδελφοποιήσεις και Μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης ήταν  συνεχώς κοντά μας.   
Το stand, που μας διέθεσε δωρεάν ο Πρόεδρος  του Εκθεσιακού Κέντρου  κ. Philippe Picou, επισκέφθηκαν  πάνω από 1000 άτομα  τα οποία συνομιλούσαν μαζί μας , γεύτηκαν Ελληνικές λιχουδιές (λουκούμια με γεύση μαστίχας, καραμέλες με γεύση μαστίχας, παστέλια χαλβάς, παστέλι, φιστίκια Αιγίνης, σταφίδες κ.α.) και έπαιρναν με πολύ ενδιαφέρον το φυλλάδιο με την ιστορία  της Αγίας  Παρασκευής (σε περίληψη) που ήταν στη γαλλική γλώσσα.
Στο επίσημο γεύμα των εγκαινίων παρέστη και ο πρώην Δήμαρχος του Saint-Brieuc  κ. Bruno  JONCOUR που είναι πλέον βουλευτής  και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποστολή από την Ελλάδα.
Ήρθαμε σε επαφή , κυρίως με τον Δήμαρχο του Altdorf  για μελλοντική συνεργασία.
Η κ. Άννα Στεργίου είχε κατά την διάρκεια της παραμονής μας  συνάντηση με Μέλη του Κέντρου Νεότητας και Πολιτισμού  με τα οποία είχε συνεργαστεί ο Δήμος Αγ. Παρασκευής κατά την εκτέλεση του Προγράμματος  ERASMUS και συζήτησαν  για μελλοντική  συνεργασία ανταλλαγής νέων  κατά το 2019 ,εφόσον υπάρξει Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.  
Στην αναχώρηση  μας  από  το Saint-Brieuc  μας συνόδευσαν  στον Σιδηροδρομικό Σταθμό τέσσερα Μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης καθώς και Μέλη του Κέντρου Νεότητας  και Πολιτισμού.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software