Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

G. StathopoulosΑγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς
Ένα νέο ταξίδι στη γνώση, κοπιαστικό  μα συνάμα συναρπαστικό,  ξεκινάει με το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.  Ευχόμαστε σε όλους/ες καλή αρχή, υγεία, δύναμη και δημιουργία. 
Στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων ως Δημοτική μας αρχή με σχεδιασμένη, επίμονη και αποτελεσματική δουλειά και σε άμεση συνεργασία με τη Σχολική κοινότητα πετύχαμε,  παρά τα προβλήματα που βιώνει η χώρα και η Αυτοδιοίκηση, να δώσουμε  λύσεις  σε μικρά και μεγάλα και σε πολλές περιπτώσεις χρόνια προβλήματα των σχολείων μας όλων των βαθμίδων, με έργα που άλλαξαν την εικόνα τους. 
Λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέλαβε από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ )  το νέο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Αγίας Παρασκευής, ένα υπερσύγχρονο σχολείο 11.000τμ, πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο, βιβλιοθήκη, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ-βόλεϋ, φυτεύσεις πρασίνου κλπ). Επίσης μετά από σωστή προετοιμασία εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του 14ου Νηπιαγωγείου στα Πευκάκια το οποίο σύντομα δημοπρατείται. 
Ωστόσο τα Σχολεία απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα για να λειτουργούν αξιοπρεπώς και να ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες εκπαιδευτικές  ανάγκες, καθώς εκκρεμούν και προκύπτουν νέα προς επίλυση προβλήματα. 
Θα είμαστε δίπλα σας καθημερινά με σχέδιο, έργα και  παρεμβάσεις για τη στήριξή και τη βελτίωση της Δημόσιας Παιδείας.
 
                   Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                               ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software