Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

epal1 sΤο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Ιουλίου μαθητές και καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) μαζί με τον Δ/ντη τους Κων. Ντάβο.
Οι μαθητές πρόσφεραν στο Δήμαρχο αντίγραφο έργου τους  από το πρόγραμμα «Προετοιμάζοντας τη Μετάβαση» και αντικείμενο τη νέα εποχή με τη μεταφορά του Σχολείου, τον Σεπτέμβριο, από το σημερινό ενοικιαζόμενο κτίριο της οδού Αιτωλίας στο υπερσύγχρονο Σχολείο 11.000τ.μ. με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο 425 θέσεων, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κλπ)των οδών Λυκείου, Παπαφλέσσα και Διγενή, πρ. Μπαρμπίκα. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το δώρο  και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.
 Όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο κτίριο παρέμενε ημιτελές από 2008 έως το 2017 που ξεκίνησε το νέο έργο αποπεράτωσης του από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»,  μετά από συνεχείς επισκέψεις και πίεση της Δημοτικής αρχής  και με τη συμβολή της Ι. Κοντούλη πρ. Προέδρου των ΚΤΥΠ.
Στη συζήτηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μίλησαν για τα σχέδια τους στο νέο κτίριο ενώ ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας Παν. Γκόνης και ο Πρόεδρος της Β΄/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασ. Τραυλός, που μετείχαν στη συνάντηση, τους ενημέρωσαν για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών.
 
Δημ/ση : 6/7/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software