ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ EΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

geroskipou 1Η Δημοτική Ομάδα Πρόληψης του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018  το  Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο.
Την Ομάδα συνόδευαν στο Δημαρχείο η Γ. Πίσπα, Πρόεδρος, ο Χ. Καραμπέτσος, Επιστημονικός Υπεύθυνος και ο Α. Βουρλιόγκας, Ψυχολόγος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης  Εξαρτήσεων των Δήμων Παπάγου - Χολαργού και Αγ. Παρασκευής «Αργώ». Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Αντ. Σιδέρης και ο Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης
Προηγουμένως η Ομάδα είχε επισκεφθεί το «Αργώ», στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ τους που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και συνεχίζεται με ισχυρούς δεσμούς και προγραμματισμό κοινών δράσεων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν Bιωματικές Aσκήσεις από τη μέθοδο της Καταξιωτικής Διερεύνησης "Σύνδεση των μελών της Ομάδας". 
 
Δημ/ση : 4/7/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software