Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ - Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟY

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ - Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟY

Stath Ioak O Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλους τους Δημάρχους της Αττικής  που έχει ξεκινήσει, επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο   στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.
Στη συνάντηση που ακολούθησε ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε σε κοινά προβλήματα των Δήμων (Κλεισθένης, απαλλοτριώσεις, Απορρίμματα και Περιφερειακός σχεδιασμός, αδειοδοτήσεις εγκαταστάσεων, ψηφιοποιήσεις, προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού κα.) και ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το εν εξελίξει έργο της Δημοτικής αρχής στους τομείς των υποδομών (αντιπλημμυρικά, σχολικές υποδομές, νέο ΕΠΑΛ, ένταξη κτήματος-βίλας Ιόλα στο ΕΣΠΑ, Δημοπράτηση  Δημαρχείου κ.α.) αλλά και της καθημερινότητας (καθαριότητα, περιβάλλον, ελεύθεροι χώροι, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις κ.α.).
Ο κ. Ιωακειμίδης, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΠΕΔΑ σε σχέση με τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που επιβαρύνουν σήμερα τη λειτουργία της τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως και τις προσπάθειες να στηρίζει τους Δήμους στο έργο τους. 
 
Δημ/ση : 11/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software