Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

math epih 18Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6 Ιουνίου τα Μαθήματα  Επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά o Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης. 
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκπαιδευτικές συναντήσεις από εθελοντές ειδικούς  και  συμμετείχαν σε αυτά 20 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  θέλησαν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Τα πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίχθηκε σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών. Ενθαρρύνθηκε η ανοικτή επικοινωνία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και αξιοποιήθηκαν εκπαιδευτικά οι εμπειρίες τους.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές Εισηγητές-Εκπαιδευτές των μαθημάτων Οικονομολόγους-Συμβούλους Επιχειρηματικότητας Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη και εύχεται επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια όσων τα παρακολούθησαν.  
 
Δημ/ση : 7/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software