ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

| Νέα του Δήμου

kapi genikiΤα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Ιούνιο 2018 έχει ως  εξής:

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:00πμ: Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα που θα πραγματοποιηθούν από 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2018.
Κόστος συμμετοχής 1€ ημερησίως (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, 5:00μμ-8:00μμ:  Έκθεση με έργα των Ομάδων Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 417, ισόγειο). Διδάσκων της ομάδας είναι ο εικαστικός Μιχ. Καλογεράκης.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11:00πμ-12:30μμ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη: Τελευταία συνάντηση της Ομάδας Λογοτεχνίας πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου,  με την παρουσία της συγγραφέως του βιβλίου «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ»  Έλενας Χουζούρη.  
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», (έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις). Αναχώρηση στις 11:00πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). 
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 6:00μμ, στον κήπο του Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30):  Καλοκαιρινή εκδήλωση – βραδιά καραόκε με τη συμμετοχή και των Ομάδων Χορωδίας και Χορού και των δύο ΚΑΠΗ.  Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει αρτοποιήματα για κέρασμα..
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 και ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ , 10:00πμ στον κήπο του Α΄ΚΑΠΗ: Υποδοχή δύο τμημάτων του Δ' Νηπιακού Σταθμού στο ΚΑΠΗ, όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους  «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά»
Η Επιτροπή Μελών του ΚΑΠΗ διοργανώνει για τους καλοκαιρινούς μήνες επταήμερες διακοπές στην Αιδηψό. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στα μέλη της Επιτροπής.
 
Δημ/ση : 1/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software