ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Filarmoniki megaroΗ Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Φιλαρμονική μας θα εμφανιστεί υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ξενοφώντα Τζανίνη την Κυριακή 6/5 στις 7:30μμ. Τραγουδούν η Ελευθερία Βλάσση και ο Νίκος Σταμούλος. 
Το φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, δίνοντας αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλά τμήματα από την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ, τη Ρωσία, την Ουκρανία και την ΠΓΔΜ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 2.000 καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μία αξιόλογη και μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.
 Filarmoniki megaro afisa
Δημ/ση : 3/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software