Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

pih aΠολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εξαιρετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/4, στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της 12ης  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης που διοργανώνουν ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της πόλης από τις 27 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου 2018.
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν, απόλαυσαν  και καταχειροκρότησαν τα Σχολεία της πόλης, το Μουσικοκινητικό  Εργαστήρι ΑμεΑ, τη νεοσύστατη Παιδική Μπαντίνα  του Δημοτικού Ωδείου και συγκρότημα από την αδελφοποιημένη πόλη της Γεροσκήπου Πάφου  που παρουσίασαν ένα πολύωρο εντυπωσιακό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 
 pih b
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Γεροσκήπου Δημοτικός Σύμβουλος Χαρ. Πάζαρος, οι αντιδήμαρχοι Π.Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ,  Κ. Τσιαμπάς, Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Λογοθέτης, οι Πρόεδροι των Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός αντίστοιχα,  η Γραμματέας της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου  Α. Στεργίου η Πρόεδρος Ε.Ματιάτου - Χατζοπούλου και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.α. 
 
Δημ/ση : 30/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software