ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

pih aΠολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εξαιρετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/4, στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της 12ης  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης που διοργανώνουν ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της πόλης από τις 27 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου 2018.
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν, απόλαυσαν  και καταχειροκρότησαν τα Σχολεία της πόλης, το Μουσικοκινητικό  Εργαστήρι ΑμεΑ, τη νεοσύστατη Παιδική Μπαντίνα  του Δημοτικού Ωδείου και συγκρότημα από την αδελφοποιημένη πόλη της Γεροσκήπου Πάφου  που παρουσίασαν ένα πολύωρο εντυπωσιακό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
 pih b
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Γεροσκήπου Δημοτικός Σύμβουλος Χαρ. Πάζαρος, οι αντιδήμαρχοι Π.Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ,  Κ. Τσιαμπάς, Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Λογοθέτης, οι Πρόεδροι των Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός αντίστοιχα,  η Γραμματέας της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου  Α. Στεργίου η Πρόεδρος Ε.Ματιάτου - Χατζοπούλου και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.α.

Δημ/ση : 30/4/2018