ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΜΑΪOY 2018

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Μάρτιο 2018 έχει ως  εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ: Επίσκεψη της Ομάδας Λογοτεχνικού Πρωινού στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα, το οποίο διαθέτει ιστορικό και λαογραφικό υλικό από περιοχές της Μικράς Ασίας.  
Αναχώρηση στις 8:45πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και στις 9:00πμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Το πούλμαν και η είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν.
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ,10:00ΠΜ, Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Ομιλία από το μέλος του ΚΑΠΗ, Δάσκαλο και Φιλόλογο κ. Θεόδωρο Γιώτα με θέμα «Κλασική Αθήνα – Ακρόπολη – Παρθενώνας (χρυσός αιώνας του Περικλή)».
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ, 10:00ΠΜ Α΄ΚΑΠΗ:  Υποδοχή του Δ' Νηπιακού Σταθμού στον κήπο του Κ.Α.Π.Η. όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους τα «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά».
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ, 10:30ΠΜ, Β΄ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός ): Ομιλία από το Κέντρο Πρόληψης- ΚΕΠ Υγείας για την οστεοπόρωση και για γυναικολογικά ζητήματα κατά την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ: Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου φιλοξενούνται ευρήματα της Ακρόπολης των Αθηνών. 
Αναχώρηση στις 9:30πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Το πούλμαν και η είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν.
Εγγραφές από Τετάρτη 2 (Β’ τμήμα) και Πέμπτη 3  Μαΐου (Α’ τμήμα).
ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ (Β’ ΚΑΠΗ) ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 23  (Α΄ΚΑΠΗ):  Ημερήσια εκδρομή στο Λευκαντί Χαλκίδας και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Άγιου Πορφύριου στο Μήλεσι. Στην επιστροφή θα γίνει στάση στη Χαλκίδα για καφέ. 
Αναχώρηση στις 8:30πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).
Κόστος συμμετοχής: 4 €. 
Εγγραφές από Τετάρτη 2 (Β’ τμήμα) και Πέμπτη 3  Μαΐου (Α’ τμήμα).
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00ΜΜ: Θεατρική παράσταση στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (οδός Γραβιάς 6) με τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ «Ο Θίασος των Ήντα» στη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «6 χρόνια ΚΑΠΗ και Ψύχραιμοι» σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη.  Η παράσταση  θα μας θυμίσει τις καλύτερες στιγμές από τις  παραστάσεις των τελευταίων 6 χρόνων που πραγματεύονται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που βιώνουμε σήμερα.  
Το πούλμαν για τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ θα ξεκινήσει από την 1η στάση μετά τη γέφυρα του Σταυρού στις 17:45 μμ., και για τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ από τη στάση Τόμπρα στις 18:30 μμ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στην Καλλιθέα, το οποίο περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. 
Αναχώρηση στις 11:00πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). 
Κόστος συμμετοχής: 3 €.
Εγγραφές από Τετάρτη 2 (Β’ τμήμα) και Πέμπτη 3  Μαΐου (Α’ τμήμα).
 
Δημ/ση : 27/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software