ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΡΓΑ ΣΤΑ 1ο, 4ο, 7ο, 9ο & 5ο - 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

| Νέα του Δήμου
sxoleia 24 4 18Έργα  που αναβαθμίζουν την ασφάλεια, την υγιεινή και την αισθητική των σχολείων και την καθημερινότητα των μαθητών ολοκληρώθηκαν στις διακοπές του Πάσχα ή ολοκληρώνονται άμεσα στα 1ο  (Αι Γιάννης),  4ο (Παράδεισος),  7ο (Παράδεισος) και 9ο (Πευκάκια)  Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα:
Έγινε μέσα στις διακοπές του Πάσχα από εργολαβία του Δήμου η ανακατασκευή των αύλειων χώρων  4ου  &  9ου Δημοτικών Σχολείων. 
Ξεκίνησε στις 20 Απριλίου και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες  ανάπλασης και τοποθέτησης  χλοοτάπητα στα γήπεδα 5Χ5 του  7ου  και του 9ου Δημοτικών Σχολείων, που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο. 
Ολοκληρώθηκαν μέσα στις διακοπές του Πάσχα οι βασικές εργασίες ανακατασκευής  των χώρων υγιεινής (τουαλετών) του 1ου   Δημοτικού Σχολείου από εργολαβία του Δήμου. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν υδραυλικά, πλακάκια, είδη υγιεινής, εσωτερικές πόρτες και έγιναν οι συναφείς εργασίες, ενώ απομένουν λίγες  εργασίες, κυρίως στον εξωτερικό χώρο μπροστά από τις τουαλέτες, που θα γίνουν άμεσα, για να ολοκληρωθεί το έργο. Με την ίδια εργολαβία θα γίνει ανακατασκευή των χώρων υγιεινής και των 5ου  - 11ου  (ΧΕΛΜΕΙΩΝ) Δημοτικών Σχολείων στο Κοντόπευκο το καλοκαίρι.
 
Δημ/ση : 24/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software