Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

pasxalini syn Μέσα σε  ατμόσφαιρα  κατάνυξης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) με τίτλο “Υμνον τη ταφή Σου”.
 Στη συναυλία συμμετείχαν η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα με την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο  και το Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο “ATHES CHOIR ENSΕMBLE”  υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καραβέλη, που ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Κατακουζηνού, Νίκα, Bach, Motsart, Vivaldi, Haendel, Franck, Gjeilo, Hristov  και Gounod.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης  Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, οι πρ. Δήμαρχοι Βασ. Ζορμπάς και Βασ. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κονταξής και Σπ. Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α. 
 
Δημ/ση : 29/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software