ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ

koulouma 2018Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ποιοτικά παραδοσιακά εδέσματα, κέφι, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό και πολύ καλή εξυπηρέτηση γιορτάστηκαν την Καθαρά Δευτέρα 19/2 τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην  Αγία Παρασκευή.
Η γιορτή, που διοργανώθηκε από το Δήμο και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) στο κλειστό γήπεδο της οδού Νότου, ολοκλήρωσε τις εξαιρετικά επιτυχημένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος μας  με συμμετοχή της Σχολικής Κοινότητας,  Συλλόγων,  φορέων και πολιτών και με πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.
Εκτός από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, o Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος, Στ.  Ψύλλα, Σπ. Γιώτσας, Αλεξ. Μουστόγιαννης και Σωτ. Ησαΐας  ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, εκπρόσωποι Συλλόγων κ.α

Δημ/ση : 20/2/2018