Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ME ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ME ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

8 ds
Με το που ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν κενά σε 3 τμήματα των Δημοτικών σχολείων της πόλης (κενά που προέκυψαν μετά από διοικητικές μεταβολές, αποσπάσεις ή/και ασθένειες εκπαιδευτικών) επικοινωνήσαμε με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης-πολλάκις- για να έχουμε την εγκυρότερη ενημέρωση, κατόπιν ανησυχιών και ερωτημάτων γονέων-κατοίκων της πόλης μας. Όποια ενημέρωση λαμβάναμε, άμεσα μεταφέραμε στους γονείς που απευθύνθηκαν σε εμάς.
Με στόχο την ταχύτερη δυνατόν επίλυση του προβλήματος επικοινωνήσαμε και με τη Διεύθυνση Σπουδών στο Υπουργείο Παιδείας όπου μας επισημάνθηκε ότι ενώ υπάρχουν οι απαραίτητες πιστώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών, ειδικά στη Διεύθυνση Β΄ Αθήνας δεν φαινόντουσαν κενά, αλλά αντίθετα εμφανίζονται εκπαιδευτικοί στους οποίους δεν έχει γίνει ανάθεση τμήματος.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας απέδωσε όλα τα παραπάνω στη μη σωστή χρήση-ενημέρωση πιθανά του myschool (ηλεκτρονική πλατφόρμα=εργαλείο καθημερινής σύνδεσης σχολικών-μονάδων-διεύθυνσης εκπαίδευσης-υπουργείου παιδείας).
Αυτήν ακριβώς την ενημέρωση μεταφέραμε στη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου δια του Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Π.Γκόνη με τη  διευκρινίση ότι όλα τα εκπαιδευτικά θέματα δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου.
 Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται για τη μη διατάραξη του κλίματος των σχολείων και θεωρεί ότι μόνος οδηγός οφείλει να είναι η σεμνότητα και η σοβαρότητα χωρίς μικροπαραταξιακές λογικές.
 
                                                                                                         Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                                               Ιωάννης Σταθόπουλος 
 
Δημ/ση : 26/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software