ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

omvria mpoumpoulinas 2Στην οδό Μπουμπουλίνας  στον Τσακό συνεχίζεται από τις 25/1/2018 το έργο το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο αγωγών όμβριων, προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, μετά την ολοκλήρωση του στην οδό Καραϊσκάκη όπου ασφαλτοστρώθηκε άμεσα το όρυγμα και σύντομα θα γίνει καθολική ασφαλτόστρωση της, όπως έχει γίνει σε όλες τις οδούς που κατασκευάστηκε το έργο. 
 
Το έργο στην οδό Μπουμπουλίνας,  που ξεκίνησε από τη συμβολή της οδού με την οδό Ελ. Βενιζέλου και θα φτάσει έως  τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου, περιλαμβάνει και την οδό Μεγ. Σπηλαίου.

omvria mpoumpoulinas 3

Μετά την ολοκλήρωση του στις οδούς Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου το έργο θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο, ενώ εκτός από την οδό Καραϊσκάκη έχει ολοκληρωθεί και στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο.
 
Δημ/ση : 25/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software