Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής στη συνεδρίαση του της 11ης Ιανουαρίου 2018  ενέκρινε  ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
«Το Δημοτικό συμβούλιο της Αγ. Παρασκευής καταγγέλλει την εταιρία με την επωνυμία «KPMG» που εδρεύει στην Αγ. Παρασκευή, Στρ. Τόμπρα 3, που απέλυσε τον εργαζόμενό της και μέλος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) Κ.Τ. στις 22/12/2017, λίγες μέρες μετά από την συμμετοχή του στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη 2017, με την δικαιολογία ότι “δεν υπάρχει δουλειά”.
Είναι πλέον πάγια τακτική των εργοδοτών, επικαλούμενοι διάφορα προσχήματα, μετά από απεργίες, κινητοποιήσεις να απολύουν πρωτοπόρους αγωνιστές εργαζόμενους, που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, που καλούν στην οργάνωση των συναδέλφων στο σωματείο τους, για να παλέψουν όλοι μαζί για να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας τους.
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Κ.Τ. δραστήριο μέλος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), με συνδικαλιστική δράση στο χώρο εργασίας του.
Οι εργοδότες σε κάθε τόπο δουλειάς θέλουν τους εργαζόμενους ανοργάνωτους, μόνους & φοβισμένους. Για αυτό και προσπαθούν να χτυπήσουν κάθε πρωτοπόρα φωνή. Δείχνουν ακριβώς ότι φοβούνται την οργάνωση των εργαζομένων και την συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Οργάνωση που χτυπάει ακριβώς την ουσία των προβλημάτων μας, το δικαίωμά μας να υπερασπιζόμαστε την εργασία μας και δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή της απόλυσης του εργαζόμενου λίγες μέρες μετά την απεργία.
Μπροστά στο κυνήγι του κέρδους, διαλύουν μισθούς, συντάξεις, κάθε δικαίωμα και δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια.
Περιμένουν πως και πως την κατάργηση των εργατικών & συνδικαλιστικών ελευθεριών που απ’ ότι φαίνεται με το πολυνομοσχέδιο που συζητιέται στη Βουλή αυτές τις μέρες, που περιλαμβάνει το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας και των άλλων συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων στους τόπους δουλειάς, ετοιμάζονται να το περάσουν.
ZHTAME:
Την επαναπρόσληψη του εργαζόμενου Κ.Τ. που απολύθηκε από την KPMG άδικα για συνδικαλιστική δράση».
 
Δημ/ση : 12/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software