Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

ombria karaiskakiΟλοκληρώνεται και στην οδό Καραϊσκάκη στον Τσακό το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο αγωγών όμβριων, προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Συγκεκριμένα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και έχει ασφαλτοστρωθεί το όρυγμα από τη συμβολή της οδού Καραϊσκάκη με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως και συμβολή της με την 25ης Μαρτίου. Απομένει να ολοκληρωθούν οι εργασίες  μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου και θα ακολουθήσει καθολική ασφαλτόστωση της, όπως έχει γίνει σε όλες τις οδούς που ολοκληρώθηκε το έργο ομβρίων.
Σημειώνουμε ότι το έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο και έπεται η  κατασκευή αγωγών στις οδούς Δραγατσανίου και Τσιμισκή στην ίδια περιοχή, στις οδούς Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου στον Τσακό καθώς και στις οδούς  Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού  στα Πευκάκια,. 
 
Δημ/ση : 29/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software