ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΝΕ ΔΗΜΟΤΗΣ

| Νέα του Δήμου
gine dimotisΠαρά το ότι ο πραγματικός πληθυσμός του Δήμου μας, σύμφωνα με εκτιμήσεις, προσεγγίζει τους 100.00 κατοίκους οι  Δημότες  είναι 47.300, ενώ οι έχοντες δικαίωμα ψήφου στην Αγία Παρασκευή είναι 39.800.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής  με βάση αυτά τα στοιχεία καλούν τους μόνιμους κατοίκους της πόλης που δεν είναι Δημότες να εγγραφούν στο Δημοτολόγιο.   
Υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον σημαντικοί λόγοι για να  ενταχθούν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης πλήρως στο Δήμο μας κάνοντας εγγραφή στο Δημοτολόγιο:
1.Οι Δημότες ψηφίζουν και εκλέγουν τη Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο και εκπροσωπούνται έτσι στα όργανα αποφάσεων για την πόλη, όργανα τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή ζωή μας. 
2.Η μεγαλύτερη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων δεν δυναμώνει μόνο τη φωνή των Δημοτών αλλά και της πόλης που γίνεται πιο αποτελεσματική στις διεκδικήσεις της και πιο σεβαστή στις προτάσεις της.
3.Οι κάτοικοι που είναι και Δημότες θεωρούν αυτονόητο να απογράφονται στην πόλη και έτσι ο πληθυσμός της απογραφής θα προσεγγίσει περισσότερο  τον πραγματικό με ευεργετικές συνέπειες στην χρηματοδότηση του Δήμου από τους πόρους που χορηγεί το Κεντρικό Κράτος. 
4.Η συμμετοχή των πολιτών ενισχύει τη Δημοκρατία.
Είσαι, λοιπόν, μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής τουλάχιστον δύο χρόνια; Γίνε  τώρα Δημότης. Η διαδικασία είναι απλή και διεκπεραιώνεται από το Τμήμα Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Μεσογείων 415-417), τηλέφωνα 213 2004589/593.
 
Δημ/ση : 20/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software