Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ

Domazos 11 12 17Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 11  Δεκεμβρίου στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» με παρουσίαση του βιβλίου-λευκώματος του, "ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις".
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο αφιερωμένου στη ζωή  του μεγάλου ποδοσφαιριστή.  Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του βιβλίου, από τους Αντ. Αντωνιάδη, πρ. Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-ΠΣΑΠ, Απ. Κόντο, παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο παλαιμάχων όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού, Δημ. Θεοφάνη ή «Λώρη», παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Πέτρ. Καψάσκη, Πρόεδρο και Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας  και τον ίδιο τον Μίμη Δομάζο.
Domazos 2 11 12 17
Στην εκδήλωση έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος  ευχαρίστησε το «Στρατηγό» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου  για την μεγάλη  προσφορά του στον αθλητισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στα χρόνια που μεγαλούργησε με το σπάνιο ταλέντο του και η βραδιά ολοκληρώθηκε με υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και κεράσματα. 
Domazos 1 11 12 17
Μεταξύ των παρόντων, όλων των ηλικιών, που χειροκρότησαν αρκετές φορές το Μίμη Δομάζο, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος  Δημ. Κονταξής, ο Δημ. Σύμβουλος Κ. Τσιαμπάς, ο Αντιπρ. του ΠΑΟΔΑΠ  Τ. Σερκεδάκης, ο Π. Κοσκινάς  από τη «ΣΑΝΤΑ»  ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού  Θ. Συνοδινός, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ.  Ροκίδης και Ν. Τζουανάκος  κ.α.
 
Δημ/ση : 13/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software