Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Pavlidis geroskipou 1Αντιπροσωπία του αδελφοποιημένου με το Δήμο Αγίας Παρασκευής Κυπριακού Δήμου της  Γεροσκήπου Πάφου με επικεφαλής το Δήμαρχο  Μιχάλη Παυλίδη πραγματοποίησε επίσκεψη  στην πόλης μας  από την 1 έως τις 3  Δεκεμβρίου.
Σκοπός της επίσκεψης και των συνομιλιών που ακολούθησαν, με το  Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και αντιπροσωπία της Επιτροπής Αδελφοποίησης  του Δήμου μας  αποτελούμενη από την Πρόεδρο Χρ. Κολώνια Δημοτική Σύμβουλο,  την Γραμματέα Α. Στεργίου και το μέλος Β. Τουράπη,  ήταν η ανανέωση της συνεργασίας και η ενίσχυση της φιλίας των δύο Δήμων ενόψει και της συμπλήρωσης το 2018 είκοσι χρόνων Αδελφοποίησης, που θα γιορταστεί στην πόλη μας.  
Το Σάββατο 2/12 η Κυπριακή αντιπροσωπία επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη - Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» όπου την υποδέχθηκε η Πρόεδρος Τερψ. Γκιόκα Δημοτική Σύμβουλος. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου καθώς και αναλυτική παρουσίαση του έργου αλλά και καλών πρακτικών του Νομικού Προσώπου.  Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αντιπροσωπία επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπία της Επιτροπής Αδελφοποίησης, οι Αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου  και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αλεξ. Μουστόγιαννης.
 
Δημ/ση : 5/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software