Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ

athlitikoi hΟι διαχρονικοί αγώνες και οι προσπάθειες του Δήμου Αγ. Παρασκευής για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στον ιδιοκτησίας του Δήμου χώρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια με αντίστοιχο χαρακτηρισμό, έχουν ως προϋπόθεση τη διαχείριση του Κέντρου από το Δήμο μας και αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί.
Κάνω αυτήν τη διευκρίνιση για πολλοστή φορά. Έχω διαβεβαιώσει περί αυτού στη Συνέλευση των κατοίκων, στις περιοδείες Δημάρχου, στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και σε συζητήσεις με τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου των κατοίκων Πευκακίων. Έχω, επίσης, δεσμευθεί ότι όταν, με το καλό, ανατεθεί από την Περιφέρεια η μελέτη σε Τεχνικό Σύμβουλο θα συγκαλέσουμε άμεσα σύσκεψη με το Σύλλογο Κατοίκων, τους αιρετούς και την Αθλητική Κοινότητα της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ