Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

polytexneio 17Με μια όμορφη, λιτή και ζεστή εκδήλωση τίμησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την 44η  επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο θέατρο του  2ου Γυμνασίου.
Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός.  Ακολούθησε η προβολή  ημίωρου αποσπάσματος της ταινίας  «Ο Αγώνας»,  με αντικείμενο τον αντιδικτατορικό  αγώνα  και το Πολυτεχνείο. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος διάβασε αποσπάσματα από το «Ημερολόγιο μιας εβδομάδας» του Πολυτεχνείου που γράφτηκε από τον Γιάννη Ρίτσο τις ημέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τις αμέσως μετά. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική συναυλία με τραγούδια των Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Λοΐζου, Ξαρχάκου, Λάγιου κ.α. από τετραμελή ορχήστρα  με  τους Θοδωρή Νικολάου  (τραγούδι, μπουζούκι, κιθάρα),  Γαβρήλο Φαριλέκα  (Πιάνο), Στάθη Μαραγκό (τραγούδι, κιθάρα, κρουστά) και Ευγενία Γαβριηλίδη (τραγούδι).
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Υφυπουργός Μ.  Καρχιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι  Σπ. Παπαγεωργίου και  Παν. Γκόνης, ο Δημ. Σύμβουλος Σωτ. Παπαμιχαήλ Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, οι Πρόεδροι της  Α/βάθμιας και  Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και  Β. Τραυλός, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων "Αργώ" Γ. Πίσπα,  τα μέλη  των ΔΣ  της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Π. Παναγάκος και των Παιδικών Σταθμών Γ. Λαδά, ο πρ. Δημ. Σύμβουλος Μιχ. Γαβράς, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Β. Τσαγγάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Πευκακίων  Στ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγ. Παρασκευής Μ. Κρασσανάκης και το μέλος του ΔΣ Ι. Νικολουδάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Αγ. Παρασκευής  Τζ.  Πριοβόλου, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αγ. Παρασκευής Λ. Φροσυνού, η Πρόεδρος της κινηματογραφικής Λέσχης Μιρ. Λεγάκη και η Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Φ. Λάντα.
 
Δημ/ση : 16/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software