ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

paodap th agogiΣτις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα προγράμματα θεατρικής αγωγής στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής, που παρέχονται δωρεάν από τηνΑντιδημαρχία  Παιδείας του Δήμου στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και  υλοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής.
Τα προγράμματα γίνονται με συμμετοχή των παιδιών σε όλους τους τομείς μιας θεατρικής παράστασης (μουσική κάλυψη, σκηνικά, κοστούμια, φωτισμός, συγγραφή σεναρίου κ.α.) και κορυφώνονται με την παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων από τα  Σχολεία στην  ετήσια συνάντηση μαθητικής δημιουργίας μετά το Πάσχα. Φέτος, μάλιστα, θα λειτουργήσουν διαλυκειακές θεατρικές ομάδες των 1ου  - 4ου  και 2ου – 3ου Λυκείων.
Ταυτόχρονα συνεχίζονται  με  επιτυχία τα προγράμματα  “Άθληση στα Σχολεία” σχολικού έτους 2017-2018 (έχουν ξεκινήσει στις 9  Οκτωβρίου 2017 και θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου 2018), που  παρέχονται  επίσης δωρεάν από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και  υλοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής σε αύλειους χώρους Σχολείων της Αγίας Παρασκευής. 
 
Δημ/ση : 14/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software