ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

kf neoΤο Κοινωνικό Φροντιστήριο ξεκίνησε ήδη τον κύκλο των μαθημάτων για όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριες Λυκείου με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση.
Eντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν και τα τμήματα του Γυμνασίου. Ευχαριστούμε τους Καθηγητές που ήδη ξεκίνησαν τα μαθήματα και καλούμε εκ νέου όλους τους Kαθηγητές της Mέσης Εκπαίδευσης να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια. 
Για το σκοπό αυτό ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή σας (ειδικότερα των Καθηγητών για Αρχαία Λυκείου και των Καθηγητών για Μαθηματικά Γυμνασίου) και παρακαλούμε να δηλώσετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, μαθήματα που μπορείτε να καλύψετε, όπως και ώρες διαθεσιμότητας. Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι 15:00-20:00 στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας στα τηλέφωνα: 2132004568, 2132004601 (Α. Τζανή, Μ. Κελεσίδη).
   
 
       Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ  
          ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
          ΠΑΝΟΣ ΓΚΟΝΗΣ                                                          ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 24/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software