ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΑ ΚΑΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

kapiΤα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Οκτώβριο  2017 έχει ως  εξής:
Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 8:30-10:00πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ(Γούναρη 30, Κοντόπευκο): Ο Πνευμονολόγος Ιατρός κ. Βασίλης Ζορμπάς θα συνταγογραφήσει σε όποια μέλη επιθυμούν το αντιγριπικό εμβόλιο. Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας.
Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, 11:00πμ-12:30μμ, στο Β' ΚΑΠΗ(Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Άνθρωπος».
Τρίτη 17 και Τετάρτη 18  Οκτωβρίου, Β' ΚΑΠΗ και Α’ ΚΑΠΗ αντίστοιχα:  Ημερήσια εκδρομή, στη Θήβα, όπου θα επισκεφτούμε το νέο αρχαιολογικό μουσείο. Το κόστος εισόδου στο μουσείο για τα μέλη άνω των 65 ετών είναι 3€, για τα μέλη κάτω των 65 ετών είναι 6€ και για όσους διαθέτουν κάρτα πολιτισμού σε ισχύ είναι δωρεάν.
Εγγραφές από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 πμ.
Κόστος συμμετοχής πούλμαν με την εγγραφή: 4 €.
Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 10:30πμ - 14:00μμ, στο Β’ ΚΑΠΗ:  Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την παροχή πρώτων βοηθειών και εκμάθησης τεχνικών καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).
Κυριακή 22 Οκτωβρίου: Η Επιτροπή Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Πλάτανο Κυνουρίας στα πλαίσια της γιορτής του κάστανου.
  Εγγραφές από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 8:00πμ.
  Κόστος συμμετοχής 12€.
Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 5:00μμ, στο  Α' ΚΑΠΗ και Β’ ΚΑΠΗ αντίστοιχα θα τιμήσουμε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, 8:00 – 9:00 πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.
Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, 10:00πμ - 12:00πμ,  στο Β’ ΚΑΠΗ: Ενημερωτική ομιλία για την προστασία από τους κινδύνους του διαδικτύου και των υπολογιστών, με τίτλο: «Μην κλικάρεις εν λευκώ».

Δημ/ση : 9/10/2017