ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

| Νέα του Δήμου
tm pΤο Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας,
με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρει τα παιδιά των Δημόσιων Σχολείων της πόλης που πέτυχαν τους στόχους τους και εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.
 
Ενημερώνουμε ότι από το σύνολο των 460 μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ποσοστό που αγγίζει το 81%.
 
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα ίδια τα παιδιά, στους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Λύκεια της πόλης, αφού με την επιμονή και την κοπιαστική τους συνεργασία συνέβαλαν στο μεγάλο αυτό ποσοστό επιτυχίας.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσαν οι Διευθυντές το ποσοστό επιτυχίας ανα σχολείο είναι:
 
1ο Λύκειο: 78,91%
 
2ο Λύκειο: 80,55%
 
3ο Λύκειο: 94,18%
 
4ο Λύκειο: 87,80%
 
ΕΠΑΛ: 61,64%
 
Αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών/τριών του 3ου Λυκείου, όπως επίσης και του ΕΠΑΛ, συγκριτικά με άλλα ΕΠΑΛ της χώρας, όπου είχαμε και εισαγωγή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
 
Ξεχωριστή μνεία κάνουμε και στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας, όπου δυο παιδιά της θετικής κατεύθυνσης κατάφεραν, με την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών καθηγητών, να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν.
 
Για τα παιδιά που συμμετείχαν στις εξετάσεις και δεν επέτυχαν στο στόχο που είχαν θέσει, ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στους στόχους που εκ νέου θα θέσουν.
 
Δημ/ση :6/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software