Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ!

tetralogiaΜια μαγική βραδιά έζησαν οι συμπολίτες μας οι οποίοι κατέκλυσαν τον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλ. Κοντόπουλος» αλλά και τους γύρω δρόμους την Κυριακή 10/09 απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη ποιότητα και συγκίνηση, με τους Μ. Μητσιά και Καρυοφ. Καραμπέτη. 
Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς καλύτερο κλείσιμο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εκδηλώσεων οι οποίες είναι μέρος της "τετραλογίας" για το Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής που για 2η συνεχή χρονιά ξεκίνησε στην αρχή του Ιουλίου και είναι κατά σειρά: 
1.Οι συναυλίες του Summertime, συνδιοργάνωσης Δήμου και ΕΡΤ, στον συχνά κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου.
2.Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» στους πρόποδες του Υμηττού που συνεχίζουν, πολύ επιτυχημένα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, την παράδοση των θερινών σινεμά με απολαυστικές δροσερές καλοκαιρινές βραδιές,
3.Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον όμορφο κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» που συχνά δε «χωράει» τον κόσμο.  
4.Οι επιτυχημένες παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου, από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» που θα συνεχιστούν έως 21 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για μία πολιτιστική "τετραλογία" όπου το κυρίαρχο για 2η χρονιά είναι η ποιότητα, ένα δώρο πολιτισμού, μια όαση ποίησης, κινηματογράφου, μουσικής, βιβλίου και θεάτρου, μορφών τέχνης που τόσο ανάγκη έχουμε στις μέρες μας.
Καλή συνέχεια τις επόμενες ημέρες με τις θεατρικές παραστάσεις!
 
                              Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                               ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software