ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

sxoleio d eΗ Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής (πρώην Παλλήνης) και συγκεκριμένα ο Διευθυντής του κ. Δ. Κατσίνης ενημερώνει ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τη χρονιά 2017-2018.
Το Σχολείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες (από 18 χρόνων και πάνω χωρίς ηλικιακό όριο) στους οποίους παρέχει ύστερα από δυο έτη δωρεάν φοίτησης τίτλο σπουδών ισότιμο απολυτηρίου γυμνασίου (με όλα τα δικαιώματα ενός αποφοίτου γυμνασίου). Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ενήλικων εκπαιδευόμενων.
Το Σχολείο, που λειτουργεί στo πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, φιλοξενείται στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, καθώς ο Δήμος αγκάλιασε την προσπάθεια του Υπουργείου και της Διεύθυνσης του Σχολείου.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μας για αιτήσεις, εγγραφές και πληροφορίες είναι:  
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής (εντός 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής), Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα 13 (δίπλα στο Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας», έξοδος προς οδό Γαρυττού).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106669129,  2106669144  (ώρες: 4:30-8:30 μμ).
 
Δημ/ση :12/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software