ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ»

ekuesh fvtografiawΈκθεση φωτογραφίας με τη συμμετοχή 77 φωτογράφων διοργανώνουν το Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγίας Παρασκευής και η Διαδικτυακή Ομάδα  «Φωτογραφικές Αποδράσεις»  στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο Πέτρινο κτίριο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης  θα γίνουν Παρασκευή 15/9, στις 18:30 και θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 17/9, Παρασκευή 18:00-20:30 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-13:00 και 18:00-20:30.
Οι «Φωτογραφικές Αποδράσεις» έχουν περισσότερα από 6.000 μέλη, ερασιτέχνες αλλά και αρκετούς επαγγελματίες φωτογράφους, από διάφορες χώρες του κόσμου και κυρίως από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ομάδα δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο Facebook και διακρίνεται για την ποιότητα, το ήθος και την φιλικότητα στις σχέσεις των μελών της, τα οποία ενώνει η αγάπη για την φωτογραφία.

Δημ/ση : 6/9/2017